یک میانبر ذهنی مؤثر برای قضاوت کردن یک میوه یا سبزی از رنگ پوست آن است. اگر بخواهیم به صورت کلی صحبت کنیم، یک محصول پررنگ و درخشان بهترین انتخاب است، رنگ سبز یعنی مرا بردار». بروکلی، اسفناج، کلم پیچ، باک چوی، کاهو، خیار، فلفل، کدوسبز و بقیه سبزی های برگدار به رنگ سبز تیره بیشترین فایده را برای سلامتی دارند. همین طور باید به میوه ها و سبزی های قرمز یا آبی به عنوان منابع مغذی خوب نگاه کرد. انواع سیب، فلفل، تمشک، توت فرنگی، گوجه فرنگی و تقریبا هر میوه و سبزی آیا می توانید با رژیم لاغری پروتئین در سی روز وزن کم کنید و لاغر شوید
آشپزی رژیمی مناسب انواع رژیم های لاغری
اصول رسیدن به لاغری و تناسب اندام قسمت چهارم
سبزی ,رنگ ,یک ,میوه ,های ,غذایی ,و سبزی ,رنگ سبز ,سبزی های ,قرمز یا ,های قرمز
درباره این سایت